Chocolarium

  • Product

    Audio Tour

  • Client

    ,simple

  • Museum

    Maestrani's Chocolate Factory

"Hoe komt geluk in chocolade?" Die vraag wordt beantwoord bij Maestrani's Chocolate Factory of Happiness: Chocolarium.

Chocolarium is een Zwitserse chocoladefabriek en museum gevestigd in de stad Flawil, Zwitserland. Het Chocolarium is een populaire toeristische attractie die bezoekers een unieke en interactieve ervaring biedt van chocolademaken en de geschiedenis van Zwitserse chocolade. Big Orange kreeg de opdracht om een ruimtelijke 3D-audiotour te maken in 3 talen.

Chocolarium spatial audio tour

De uitdaging

Elk chocolademuseum ter wereld vertelt dezelfde informatie over het geheime recept, de hoofdingrediënten, de temperatuur, de oorsprong van grondstoffen, enzovoort.

Maar Chocolarium richt zich op één centrale vraag: "Hoe komt geluk in chocolade?" De volledige audio-tour draait om deze vraag, en alle informatie is erop gebaseerd.

Het resultaat

Wanneer bezoekers Maestrani's Chocolate Factory of Happiness binnenkomen, stappen ze een unieke wereld binnen. De professor van Geluk neemt de (jonge) bezoeker bij de hand om hen door het Chocolarium te leiden met behulp van 3D-audio op locatie. Ondertussen kunnen kinderen op een leuke en speelse manier ontdekken hoe geluk in chocolade komt, in ruimtes met namen als Ingredients Port, de complete gouden kamer Happiness Seal en het Laboratorium van Onverklaarbaar Geluk, waar experimenten plaatsvinden. Aan het einde van het Chocolarium wacht de Chocolate Foundry, waar bezoekers hun eigen chocolade kunnen maken met behulp van een inspirerend receptenbord.

De audio-tour een uitstekende manier om de ervaring van Maestrani's Chocolate Factory Chocolarium voor het hele gezin te versterken en meer te leren over de Zwitserse manier van chocolade maken.

We waren dubbel gelukkig - niet alleen hebben we genoten van de heerlijke chocolade, maar we hebben ook enorm genoten van het leuke project.

Gelijksoortige projecten