Joods Museum frankfurt

  • Product

    Audio Tour

  • Client

    Jewish Museum Frankfurt

  • Design

    Fabrique

Frankfurt. De geboorteplaats van Anne Frank, stad van de wolkenkrabbers, stad van banken, zetel van de beurs en van de Europese Centrale Bank.

Maar Frankfurt zou niet de stad zijn die het nu is zonder de invloed van Joodse families als de Rothschilds, of de familie Frank, wiens tragische lot miljoenen mensen raakte door het dagboek van Anne.

Jewish Museum Frankfurt

Voor het Jüdisches Museum Frankfurt maakten we een mooie audiotour. Voor ons een bijzondere missie, juist vanwege het verhaal van de familie Frank, wier geschiedenis hier in Amsterdam nog elke dag voelbaar is. En onze medewerkers zien op weg naar de studio regelmatig de indrukwekkende graffiti van Anne Frank met het opschrift “Let me be myself" op het NDSM-terrein. De geschiedenis van de familie Frank maakt deel uit van het DNA van de stad #Frankfurt en ook van het DNA van de stad #Amsterdam.

We zijn er trots op dat we er mede voor kunnen zorgen dat deze verhalen verteld, en nooit vergeten worden.

Veel dank aan @David Kweksilber, Sabine Kößling, @Susanne Grawe, Andreas Sparberg, Stefan Sattler, German voice over_ Meina Kentner, @Kevin Walton, Grainne Delaney, @Eli Thorn, Vincent de Koning, Jonathan Steetskamp, Fabrique en de stad Frankfurt!

Gelijksoortige projecten