ABN Bestemming 2032

  • Product

    Podcast

  • Client

    ABNAMRO

  • Team

    Ad van Dongen, Lisendy Frederiks, Marike Siekman, Ruben Smit, Anic van Damme, Miriam van 't Veer en Alexander de Kleermaeker

🔥🔥FINALIST DUTCH PODCAST AWARDS 2021!!🔥🔥

Een podcastserie over de pioniers van de toekomst. In ’Bestemming 2032: Pioniers van de nieuwe wereld’ gaat journalist Anic van Damme op zoek naar inspirerende experts en ondernemers die denken vanuit de toekomst. Hoe zorg je als ondernemer dat je voorop blijft lopen in de maatschappij van morgen?

Hamburger van de toekomst

De Uitdaging

Hoe kunnen we ondernemers inspireren om te investeren in nieuwe mogelijkheden van de nabije toekomst? ABNAMRO wil gezien worden als thought leader in duurzaamheid en als inspirator voor het investeren in duurzame startups die mogelijk als winnaar uit de bus gaan komen. Onze start bestond uit een aantal strategische sessies met het marketingteam van ABNAMRO. Daaruit kwam ons concept voort: 'Bestemming 2032' met als ondertitel 'pioniers van de nieuwe wereld'. Het concept valideerden we met een kwalitatief onderzoek onder relevante ondernemers.

De Resultaten

Van Damme gaat op zoek naar inspirerende experts en ondernemers die denken vanuit de toekomst. Welkom in 2032, waar de wereld er heel anders uitziet dan nu; wat hadden we in 2021 kunnen doen om relevant te zijn in die nieuwe toekomst? Hoe zorg je als ondernemer dat je voorop blijft lopen in de maatschappij van morgen?

Onderwerpen als kweekvlees, zeewier en insecten zijn de ingredienten van episode 1: Hamburger van de toekomst. De afleveringen beslaan een breed maatschappelijk spectrum; van gezondheidszorg tot cyberoffice tot de stad als een service.

Om de juiste doelgroep te bereiken, ondernemers en investeerders, reikte ABNAMRO naar hun business clients uit met een artikel in de nieuwsbrief, social media, in-podcast advertising en banners.

Gelijksoortige projecten