Gezocht per direct: Ondernemende office management en communicatie stagiair

2021-10-19

Gezocht per direct: Ondernemende office management en communicatie stagiair

Bij Big Orange the audio agency vertellen we verhalen van merken en musea in audio.

We zijn creatieve makers en onze componisten, marketeers en projectmanagers werken met veel plezier met merken, creatieve bureaus en musea aan top kwaliteit audio producties. Dat doen we ondermeer voor het Rijksmuseum, ABN AMRO, Volkswagen en NETFLIX.

We groeien hard en daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiair(e) die ons kantoor in Amsterdam wil komen versterken. De werkzaamheden zijn divers en vooral gericht op ondersteuning in communicatie, operations en office management.

Voorbeeld werkzaamheden Office management taken (bestellingen, studio op orde, klant ontvangst, koffie zetten) Administratieve handelingen (bonnetjes invoeren, facturen opstellen) voice-over bestand opschonen en bijvullen Kleine projecten oppakken (klantcontact, voorselectie stem casting, offerte opstellen, regelwerk/planning) Externe communicatie uitzetten en (social) media posts maken .

We want you! Ben jij een vrolijke MBO of HBO student met oog voor detail die een opleiding volgt in de richting van office management, communicatie, commerciƫle economie, secretariaat of (financiƫle) administratie? Dan komen we graag in contact. We richten graag samen met jou de stage in om er voor beide partijen het meeste uit te halen. Je kan het dus voor een groot deel zelf invullen.Meer nieuwsright arrow