Global Audio Alliance [NL]

Big Orange is een wereldwijd strategisch partnerschap aangegaan en combineert onze audioverhalen van wereldklasse met JAR's toonaangevende merkpodcastservices.

De samenwerking van JAR Audio en Big Orange leidt tot een krachtige combinatie: JAR Audio bestaat uit journalisten, schrijvers en marketeers die de rol begrijpen van podcasting voor het vertellen van het merkverhaal. Big Orange bestaat uit creatieven, audio designers en componisten, die hun schat aan ervaring in het creëren van award winning audio experiences inzetten.

Nieuwe diensten toegevoegd aan onze Branded podcast afdeling

Met de Global Audio Alliance voegen we journalisten, strategen, marketingspecialisten en data-analisten toe aan ons bedrijf, waardoor merken hun (meertalige) podcast wereldwijd kunnen uitrollen door een internationaal dreamteam. Door de Global Audio Allience voegen we met trots de volgende diensten toe aan onze Branded Podcast afdeling:

Push

Terwijl de podcast wordt geproduceerd, is ons technische team bezig met het opzetten van de podcast RSS-feed en het verbinden van de podcast met alle podcast directories met behulp van een hostserver. Dit is wat de podcast op Apple, Spotify, Google Podcasts, enzovoorts brengt. Er zijn er veel, en ze veranderen voortdurend, maar we have it covered.

Pull

Nu de podcast live is, kunnen we allerlei soorten gegevens ophalen. De gegevens zijn onderverdeeld in 2 verschillende typen:

Verbruiksgegevens vertellen ons hoeveel van de podcast wordt beluisterd. Waar stoppen mensen met luisteren? Wanneer skippen ze een stuk?

Analytics vertelt ons hoeveel downloads we zien, uit welk land (of stad) luisteraars komen, hoe oud ze zijn, welke apparaten ze gebruiken, enzovoorts.

Don;t worry ... we helpen je dit allemaal voor je te vertalen in een maandelijks rapport, en we geven je toegang tot de realtime gegevens.

Promote

Weten wie je publiek is (door ons onderzoek), zorgt het groei-team voor een marketingstrategie, en voert deze vervolgens uit.

De 6 invalshoeken in ons plan zijn onder meer:

  • Contentmarketing
  • Publiciteitscampagne
  • Spotlighting
  • Cross-Promotion
  • Betaalde media
  • Eigen kanalen

Elk van onze plannen is uniek en is afgestemd op het publiek, het budget en de statistieken die we meten.